STRAVOVACÍ SYSTÉM GACC

Moderní, jednoduchý a přehledný systém pro stravování zjednoduší administrativu a zpracování dat sravovacího systému:

Stravovací systém GACC pro kuchyně a jídelny obsahuje objednávkový a výdejový úsek:

Objednávkový úsek

  • objednávání stravy přes objednávkové PC, web nebo mobilní telefon
  • přehled objednávek a transakcí
  • identifikace čipem – kartou nebo klíčenkou

Stravovací systém

Výdejový úsek

  • k dispozici displej nebo PC k zobrazení čísla objednaného menu nebo zobrazení celého menu
  • potvrzovací tlačítko kuchaře zajišťuje přehled vydané a nevydané stravy
  • identifikace čipem – kartou nebo klíčenkou

náhled obrazovky stravování ve webovém prostředí

Snadné ovládání pro každého

Práce se systémem je snadná. Obsluha kuchyně určuje nabídku pomocí programu Job Abacus Pro. Na objednávkovém PC si zaměstnanci objednají jídla z nadefinovaných jídelních lístků a při výdeji se přihlásí svojí identifikační kartou. Na displeji kuchaře se pak zobrazí číslo objednaného jídla.

Funkce programu

Stravovací systém - Jídelny

Jídelny

možnost určit více výdejových míst a výdejových úseků v dané jídelně (snídaně, obědy, večeře, …)

Stravovací systém - Jídelny

Jídelní lístky

umožňují sestavit jídelní lístky pro jednot­livé jídelny a jednotlivé výdejové úseky

Stravovací systém - Jídla

Jídla

umožňumožňuje určit druhy jídel pro danou jídelnu a sekci jídla (hlavní jídla, polévky, předkrmy, moučníky, …)

Stravovací systém - Jídelny

Šablony

lze nastavit několik druhů jídel v jednotli­vých sekcích (hlavní jídlo: menu 1, menu 2; polévka: polévka 1, polévka 2)

Stravovací systém - Jídelny

Kategorie strávníků

definice několika druhů strávníků bude stravovací systém využívat (zaměstnanci, rodinní příslušníci, návštěvy, …)

Stravovací systém - Jídelny

Účty strávníků

poskytuje přehled o transakcích a objednávkách zaměstnanců a rozhraní pro správu strávníků

Stravovací systém - Jídelny

Nastavení kategorií strávníků

pro každou kategorii lze provést nastavení parametrů, jako např. povolení/zakázání objednávání a odběru stravy, dotace stravy apod.

Stravovací systém - Jídelny

Výdejové úseky

definuje časy výdeje a objednávání jednot­livých výdejových úseků

Technické zařízení

Hardware: Snímač výdejního místa může být bezkontaktní 125 kHz, 13,5MHz (Mifare) nebo kontaktní s Dallas čipy, řídící jednotka s komunikací RS485 nebo Ethernetem, displej, snímač výdeje stravy, tlačítko výdeje stravy, objednávkové PC, objednávkový stojan. Součástí harware jsou též identifikační čipy (klíčenky) – Dallas, bezkontaktní či Mifare.

 

Základní moduly pro stravovací systém

Kompletní řešení pro stravovací systém, které usnadní provoz i vaší kuchyně.

Stravovací systém

Definice jídel

Účty strávníků

Tisk jídelníčku

 

Systém gacc nabízí dokonalý přehled o všem …

Uživatelský návod vám přehledně vysvětlí práci se systémem.